τασο Thanks για την προθυμια σου φιλε,
ηδη σημερα πηρα το θαρος και μιλησα με τον geone λεγοντας του να βρεθουμε στην σαλονικη που ειναι και κοντα με μενα για να ελενξει σαν πιο εμπειρος το προβλημα μου,
το προβλημα που εχω ειναι το εξης :
εχω εναν p28 τσιπαρισμενο,
ο οποιος αφου τον κουμπωσα με το conversion harnes
και εβαλα τον διακοπτη στο on το cel σβηνει οπως θα πρεπε και μετα απο 6-7 δευτερα ξανααναβει και παραμενει αναμενο,χωρις να βγαζει καποιο κωδικο βλαβης,αν παλι το βαλω μπρος γινετει το ιδιο,δηλαδη σβηνει για λιγο και μετα απο λιγα δευτρα ξαναναβει.το αμαξι ομως δουλευει υποδειγματικα ακομα και με το cel
εψαξα στο φορουμ και βρηκα μια ιδια περιπτωση και σαν λυση το παλικαρι που το παθε λεει να ελενξω τον αισθητηρα θερμοκρασιας της εισαγωγης an εχει λιωσει,και αν ναι να τον αλλαξω.
δεν ξερω,παντως δεν ειμαι σε θεση να ξετσιπαρω και να ξανατσιπαρω μονος τον εγκεφαλο γιατι θα τα κανω πουτανα σιγουρα.
και το πιο κορυφαιο απο ολα που το επαθα απο ηλιθιοτητα ειναι οτι
απο το βαλε βγαλε του ostrich εσπασα ενα πινακι απο αυτα που κουμπωνουν πανω στην βαση
και θα παραγγειλω αλλο.
υποψιν οτι και το checksum εβγαλα και εκανα edit στα rpm scalars toy p28 oste na tairiazoyn stoy p30 ,egine kai import των χαρτων του p30 στον π28 και απενεργοποιηθηκαν ολοι οι αισθητηρες που δεν εχει ο euro
alla dum spiro spero